Table inteligente și tablete pentru elevii școlilor din comuna Forotic!

Unitățile de învățământ de pe raza comunei Forotic urmează să fie dotate cu echipamente IT în valoare de 440.000 de lei, grație unui proiect derulat de administrația locală cu fonduri europene.

Lunile de muncă depuse la nivel local de reprezentanții Primăriei Forotic încep să dea roade. Primarul Alexandru Sporea a anunțat că proiectul depus pe Programul Operațional Capital Uman (POCU), Componenta 1 – „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat de pe raza unității administrativ-teritoriale Forotic cu echipamente IT pentru gestionarea situației de pandemie generata de virusul SARS-CoV-2” a fost admis la finanțare. Următorul pas este semnarea contractului de finanțare.

Prin acest proiect, școlile vor fi dotate cu echipamente electronice din domeniul tehnologiei informației și mă refer aici la 10 table interactive pentru sălile de curs, 17 laptopuri, 13 calculatoare, 6 videoproiectoare, 6 ecrane de proiecție. De asemenea, proiectul mai prevede fonduri și pentru achiziționarea unui număr de 158 de tablete pentru elevi. Valoarea acestui proiect este de circa 440.000 de lei.”, a precizat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/