„Tabăra din inima satului” ajunge și la Ticvaniu Mare!

Cuib de vise 1000x100

Este vorba despre proiectul educațional, organizat de Episcopia Caransebeșului, împreună cu mai mulți parteneri locali și județeni, sub forma unor tabere și școli de vară.

În urma încheierii unui protocol de colaborare între Episcopia Caransebeșului, Primăria, Consiliul Local și Școala Gimnazială din Ticvaniu Mare, în perioada 25-30 iunie, în comuna de pe Valea Carașului se va organiza, pentru prima dată de la demararea acestui proiect implementat de câțiva ani în mai multe localități și orașe din Caraș-Severin, o tabără de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Potrivit declarațiilor primarului Ciprian Măceșanu, în cadrul acestui proiect vor participa 40 de copii (câte 10 din fiecare localitate arondată comunei), care nu vor avea timp să se plictisească, fiind implicați într-o serie de activități educative și recreative. „Ne dorim ca această tabără, care anul acesta se organizează pentru prima dată la noi în comună, să aibă un caracter permanent. Le mulțumesc și consilierilor locali care au înțeles necesitatea organizării unei astfel de tabere pentru copii, căci fără sprijinul lor nu aș fi putut face nimic. Noi, administrația locală, vom asigura cazarea și masa formatorilor și voluntarilor implicați în acest proiect, precum și a celor 40 de copii și a dascălilor de la noi de la școală. De asemenea, activitățile se vor desfășura pe parcursul a cinci zile în cadrul școlii din Ticvaniu Mare, de dimineața până seara, iar transportul copiilor participanți va fi asigurat tot de primărie.”, a explicat primarul din Ticvaniu Mare.

publicitate si promovare in ziar

În cadrul taberei vor fi organizate ateliere de dezvoltare personală, educație pentru viață, formare duhovnicească, precum și activități cultural-artistice.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01