„Tabăra din inima satului” a ajuns și în comuna Marga! 30 de copii participă la ea!

tabara marga

Proiectul Episcopiei Caransebeșului, organizat sub forma unor tabere și școli de vară, se desfășoară săptămâna aceasta în comuna Marga. Este pentru a doua oară când „Tabăra din inima satului” ajunge în comuna de pe Valea Bistrei, după ediția din vara lui 2019.

Tabăra de la Marga, care se desfășoară în perioada 6 – 10 septembrie, în urma încheierii unui protocol de colaborare între Episcopia Caransebeșului, Primăria și Școala Gimnazială din Marga, se adresează unui număr de 30 de beneficiari, copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Pe parcursul celor cinci zile, beneficiarii vor participa la ateliere de educație pentru viață, dezvoltare personală, lucru în echipă și comunicare, jocuri, seri tematice și ateliere artistice. „Este pentru a doua oară când această tabără pentru copii se organizează la noi, la Marga. Trebuie să mulțumesc pe această cale atât reprezentanților Episcopiei Caransebeșului, cât și doamnei director a școlii din comună, Augustina Toader, precum și colegului meu, viceprimarului Romulus Barbescu, care s-au ocupat de organizarea evenimentului. În această tabără, participă un număr de 30 de copii din comună și 16 voluntari din județ, care îi vor implica pe cei mici în tot felul de activități educative și recreative.”, a declarat primarul din Marga, Nicolae Beg.

Tabăra de la Marga este cea de-a XII-a din această vară, organizată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, în cadrul programului educațional „Tabăra din Inima Satului”, derulat în contextul anului omagial al satului românesc în Patriarhia Română.