Sute de pasionați de automobilism, la Gala Campionilor FRAS 2019! Cei mai buni au urcat pe podium

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Aproape 1.000 de persoane au participat la Gala Campionilor FRAS 2019 care a avut loc la centrul Venue Ballroom and Events din Timișoara.

Sute de premii au fost acordate și în acest an la cel mai important eveniment automobilistic al anului – Gala Campionilor 2019 a Federației Române de Automobilism Sportiv. Startul s-a dat după ora 17.30 cu intonarea Imnului Național al României. Cuprins de emoții, Noriss Măgeanu, președintele FRAS, a urcat pe scenă și a declarat că este impresionat de numărul mare de participanți.

„Acum cinci ani, când mi-a venit ideea de a candida la funcția de președinte al Federației, nu cred că am sperat să ajungem atât de repede, atât de mulți și de frumoși, uniți într-o astfel de zi de Sfântul Andrei la o asemenea gală a campionilor la final de an. Am ajuns la 1.384 de sportivi licențiați, 140 de cluburi membre. Anul acesta am organizat 125 de campionate la nivel național, desfășurate la nivelul FRAS. În acest an am avut licențiate 150 de femei în diverse campionate, dar și în poziții de arbitrii”, a declarat Noriss Măgeanu, președintele FRAS.

Prezent la eveniment, pugilistul român Cătălin Moroșanu a spus că sportivii trebuie respectați. „Pasiunea a unit aproape 1.000 de suflete dedicate automobilismului. Mă bucur foarte mult să văd acest lucru pentru că sportivii sunt adevărații ambasadori ai României și trebuie respectați”, a declarat Moroșanu.

Seara a continuat cu decernarea premiilor speciale. Au fost prezenți reprezentanți ai Primăriei Timișoara, ai Jandarmeriei, Lucian Mihoc, inspectorul-șef al ISU Timiș, dar și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș. „Sportul este o provocare. E obligatoriu ca și cea de-a treia ediție să se organizeze la Timișoara. Vă asigur că din partea Consiliului Județean Timiș veți avea sprijin, vom fi parteneri și în 2020. Cultura înseamnă și sport, și educație și nu pot decât să vă mulțumesc pentru că sunteți la Timișoara. La mulți ani, români, și sărbători fericite”, a exclamat Dobra.

Au fost acordate premii pe categorii de vârstă și pe mai multe discipline, precum Campionatul Național de Karting, Slalom Paralel, Autoslalom, Viteză în Coastă, Raliuri Dunlop, Off Road, Super Rally, Women Rally sau Drift. De asemenea, au fost acordate și premii speciale pentru participările internaționale și pentru doamnele și domnișoarele din motosportul românesc. Pe podium au urcat și campionii care fac cinste Timișoarei – Bogdan Cuzma, Lucien Hora, Cosmin Gruba și Radu Benea.