Sute de pachete cu dulciuri împărţite elevilor din Anina

În săptămâna Crăciunului, peste 600 de preșcolari și elevi ai unităților de învățământ din Anina au fost beneficiarii pachetelor cu dulciuri pregătite de administrația publică locală cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pentru a evita orice risc cu privire la răspândirea noului coronavirus, edilul-șef Românu a hotărât ca distribuirea pachetelor să revină în sarcina managerilor instituțiilor de învățământ.

Tradiția cadourilor de Crăciun pregătite pentru tinerii din Anina continuă și în acest an, în ciuda contextului epidemiologic, spiritul sărbătorilor neputând fi dat uitării, după cum a dat de înțeles șeful administrației publice locale, acesta subliniind totodată că numărul total de pachete achiziționate a fost de 682, în conformitate cu listele puse la dispoziție de către conducerea Liceului „Mathias Hammer”.

„Anul 2020 a fost un an greu din toate punctele de vedere, însă la sfârșit de an nu putem să-i privăm pe tineri de bucuria și spiritul Crăciunului. Noi, reprezentanții administrației publice locale, în colaborare cu dascălii instituțiilor de învățământ, am decis să achiziţionăm aproape 700 de pachete cu dulciuri pentru a aduce un strop de bucurie în această perioadă de incertitudine. Este o tradiție pe care o păstrăm an de an și sperăm ca, anul viitor, lucrurile să revină pe făgaș normal. Pentru ca acțiunea să se poată desfășura în condiții optime, cu respectarea măsurilor igienico-sanitare, pachetele au fost distribuite managerilor unităților de învățământ, urmând ca diriginții să împartă respectivele cadouri părinților fiecărui elev. Vreau să le urez cu această ocazie părinților, copiilor și tuturor locuitorilor orașului sărbători binecuvântate”, a ținut să transmită primarul orașului Anina, Gheorghe Românu.

Sursa foto principal: tomisnews.ro.