Sute de angajări la Bursa Locurilor de Muncă din Timișoara

bursa locurilor de munca timisoara
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Bursa Locurilor de Muncă din Timișoara a pus la dispoziția șomerilor și nu numai, aproape 1.000 de posturi. Cele mai multe pentru cei cu studii medii.

Din cele 1.143 de persoane prezente, 624 au fost selectate de companii pentru a fi încadrate pe piața muncii.

Cele 50 de companii, instituții, școli sau ONG-uri au pus la dispoziția doritorilor 824 de joburi cu nivel de studii medii și 83 cu studii superioare.

„Participanții au învățat strategii de căutare a locurilor de muncă și de gestionare a situațiilor dificile în cadrul procesului de selecție, bune practici în crearea CV-ului și redactarea scrisorii de intenție, precum și oportunitatea de a exersa interviuri. Persoanele în căutarea unui loc de muncă au avut la dispoziție 907 locuri de munca vacante oferite  de agenții economici participanți la eveniment”, a transmis AJOFM Timiș.

Cele mai căutate meserii și posturi oferite persoanelor fără studii superioare au fost: operator producție, muncitor necalificat, montator subansamble, lucrător comercial, stivuitorist, lăcătuș mecanic.

1000x100 (3)

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite persoanelor cu studii superioare sunt: proiectant arhitect, inginer structurist, inginer automatist, asistent cercetare, psiholog, farmacist.

Bursa Locurilor de Muncă a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și a fost organizată cu sprijinul Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

armata la bursa locurilor de munca timisoara

Aspect din timpul târgului de locuri de muncă…

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/