Suspiciuni de corupție în Primăria Caransebeș! „S-au făcut presiuni!”

Un proiect de hotărâre al Consiliului Local i-a trezit suspiciuni de corupție primarului Felix Borcean, astfel că a decis retragerea lui de pe ordinea de zi a ședinței de lucru. Suspiciunile se îndreaptă către angajați din Primăria Caransebeș!

Proiectul făcea referire la concesionarea unui lot de teren în cartierul Valea Cenchii, însă Felix Borcean dorește să se edifice asupra destinației acelui teren.


Am o suspiciune de corupție și terenul de 4.000 de m.p. mai are de așteptat până va fi concesionat, dacă va fi. Am avut informații că acel teren ar fi scos spre concesiune printr-o inginerie a unora dintre colegii mei și vreau să văd despre ce este vorba. Este în zona Valea Cenchii și colegii care se ocupă de cadastru – intabulări trebuie să dea niște explicații”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

Terenul ar fi trebuit concesionat la o persoană fizică și, până la clarificarea situației, rămâne în domeniul public al municipiului. „Modalitatea cum a fost scos terenul și pentru cine a fost făcută documentația mi-a trezit suspiciuni, am înțeles că s-au făcut presiuni pentru acel teren și pentru a evita orice comentarii ulterioare, e mai bine așa”, a mai adăugat primarul Caransebeșului.