Surpriză negativă pentru timișene la Campionatul Național de Minifotbal. MAV și-a pierdut coroana

După ani de zile în care Timișul a cucerit titlul de campioană, nu a mai fost cazul și la Campionatul Național de Minifotbal, organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Oradea. Deși au participat și campionii din anii trecuți, MAV Sports, cât și Glissando, nu au avut rezultate bune.

MAV Sports a jucat în Grupa C, unde a obținut doar un egal și trei înfrângeri. Au început cu stângul, cu 4-1 cu Juventus Sibiu, iar apoi a urmat cu 1-1 în timpul regulament cu Extratereștrii Bistrița, meci terminat cu 3-2 în urma loviturilor de departajare. Apoi MAV a pierdut cu 1-0 cu DancoPro București și cu 3-2 cu Șimleul Silvaniei. MAV este campioana europeană en-titre, dar nu își va putea apăra titlul. Nici Glissando nu s-a descurcat mai bine în Grupa D, unde a pierdut toate cele patru meciuri.

Rămâne de văzut cum se va desfășura în viitor campionatul județean de minifotbal din Timiș, deoarece teoretic din toamnă încep lucrările de renovare la Stadionul Știința. Acest lucru înseamnă că nu vor mai putea avea loc partide la baza din curtea Facultății de Mecanică.

Sursa foto: facebook.com/pg/MAV-Sports