Surpriză mare în campionatul de fotbal feminin. Fortuna Becicherecu Mic a învins campioana Olimpia Cluj!

În ultimii ani, campioana Olimpia Cluj a fost, de cele mai multe ori, invincibilă în Liga I de fotbal feminin. Fortuna Becicherecu Mic a avut însă un start perfect în retur, după ce s-a impus în inima Ardealului cu 1-0, un rezultat care e surpriza etapei.

În prima repriză, campioana nu a avut nicio ocazie. Fortuna în schimb a avut trei șanse de a marca. Alexandra Lunca a pus pericol cu viteza ei, dar Denisa Heisu și Bianca Ienovan nu au putut să-i fructifice centrările. După 0-0 la pauză, aceeași Alexandru Lunca a marcat în minutul 53, după o pasă de la Melisa Șodinca. Formația din Cluj a atacat, dar nu a putut să egaleze. Fortuna putea să mai marcheze pe final, după ce Bianca Ienovan a obținut un penalti, însa Lunca a tras peste poartă.

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Larisa Grigore, Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian, Lidia Șuveț, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Cristina Costa 74′), Cristina Sucilă, Denisa Heisu, Melisa Sodincă (Mariana Voinea 78′), Alexandra Lunca.

Pentru marcatoarea golului victoriei, a fost un succes contra fostei sale echipe, Olimpia Cluj. „Am întâlnit una din echipele vechi, de tradiție ale fotbalului feminin românesc, echipa la care am și jucat o perioadă îndelungată, însă consider că noi ne-am pregătit pe măsură și de aceea am și reușit acest rezultat. Suntem o echipa nou formată, încă la început, cu jucătoare talentate și pline de calități. Am demonstrat că suntem o echipă, am fost unite și, deși am marcat golul victoriei, e de fapt golul muncit al tuturor fetelor și oamenilor care sunt implicați aici. Sunt fericită pentru această victorie, însă conștientă că e doar începutul și mai avem foarte mult de muncit împreună. Dedic acest gol familiei mele și sunt foarte mândră de echipa mea”, a declarat jucătoarea.

1000x100 casa brutarului

Duminica viitoare, Fortuna joacă tot în deplasare, pe terenul Universității Galați.

Sursă foto: fortunabecicherec.ro