UPDATE:Surpriză în Valea Domanului: Vaștag, un an la Reșița! Vezi ce a declarat fotbalistul de această nouă provocare!

Fiul celui mai mare boxer român la nivel de amatori, Feri Vaştag, a ajuns la un acord cu echipa din Valea Domanului, semnând un contract pe un an de zile cu rosso–nerii.

Dinamovistul Andrei Vaștag și-a dat acordul de a evolua timp de un an de zile la gruparea antrenată de Alexandru Pelici. Acesta se antrenează de câteva zile și așteaptă cu nerăbdare debutul pentru Milanul din Banat.

Alexandru Pelici s-a arătat încântat de cea mai recentă achiziție, declarând pentru Express de Banat următoarele: „Sunt foarte bucuros ca s-a reușit acest transfer. Andrei se antrenează de câteva zile cu noi și sper ca în cel mai scurt timp să îl putem folosi. Nu sunt sigur că îl vom utiliza în viitorul meci de campionat, cel cu Olimpia, însă sper să se acomodeze repede, pentru că avem nevoie de el.

leader board 728 x 90 px

După ce a aflat de noua achiziție a reșițenilor, unul dintre liderii galeriei reșițene a fost foarte fericit de acest transfer: „Este clar că Andrei este o valoare pentru noi și ne bucurăm că a semnat cu Reșița. Valoarea și faptul că este de-al nostru înseamnă mult pentru noi. Vom încuraja echipa cu mult drag, este un plus pentru gruparea noastră și dacă Alexandru Pelici l-a dorit în valea Domanului înseamnă că și-a pus speranțele în el”, a declarat suporterul.

Și fotbalistul s-a arătat încântat de această nouă experiență: ”Am venit împrumut pentru un an, este o provocare frumoasă și vreau să îmi ajut actualii colegi, să ajut cu ce pot mai bine echipa, am o experiență de aproape 3 ani în Liga 1, câteva jocuri internaționale și asta cred că va da un plus echipei” a declarat Andrei Vaștag pentru Express de Banat

 

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Iata cum este prezentat pe Wikipedia – profilul jucatorului, transferul lui Andrei Ionut Adrian VASTAG la Resita. Resita nu va scapa niciodata de blestemul DAMILA MACIUCA!!!!!