Debut în Cupa României!

După un start de sezon mai puțin fericit, pierzând la Târgu Mureș, scor 1-0, băieții lui Alexandru Pelici debutează astăzi în Cupa României Timișoreana împotriva unei formații de liga a IV-a.

Aurul Brad este echipa ce va sta în calea rosso-nerilor în drumul lor spre a face o figură frumoasă în această competiție a surprizelor,  reșițenii fiind cotați cu prima șansă.  Cel mai renumit jucător care a evoluat la Brad este hunedoreanul Michael Klein, iar cea mai mare performanță a echipei din județul Hunedoara este accederea în semifinalele Cupei României în sezonul 1941 – 1942, fiind eliminată de Universitatea Cluj – Sibiu. Dacă trec de cei de la Aurul Brad, CS Metalul Reșița poate juca împotriva unei formații din primul eșalon al fotbalului românesc.

Tragerea la sorţi a 16-imilor de finală ale Cupei României – Timişoreana va avea loc în 16 septembrie, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului. Meciurile din 16-imile de finală vor avea loc în 24 şi 25 septembrie, de la ora 16.30. În această fază a competiţiei, vor participa cele 18 echipe din Liga I şi cele 14 formaţii calificate din turul cinci al Cupei României.

Alte rezultate din faza a V-a a Cupei României:

FC Voluntari – FC Rapid 0-1 (d.p.)
Chindia – CS U Craiova 3-1 (d.p.)
FCM Dorohoi – CSMS Iaşi 3-2
Sănătatea Cj – ASA Tg. Mureş 5-4 (d.l.d.)
CS Baloteşti – ACS Berceni 0-1
Partidele de astăzi :
CSM Râmnicu Vâlcea – FC U Craiova
Ripensia Timişoara – FC UTA
Gloria Buzău – FC Clinceni
Petrolistul Boldeşti – CS Tărlungeni
Farul Constanţa – SC CF Brăila
Armata Aurul Brad – CS Metalul Reşiţa
Hidişelul de Sus – Bihor Oradea
SC Bacău – FCM Dunărea Galaţi
Avântul Bârsana – Gloria Bistriţa