Surprinde-ți perechea cu o ținută trăsnet de Valentine’s Day! Salonul Industriei Uşoare pregăteşte preţuri promoţionale!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primăvara bate la ușă, dar încă nu ți-ai pregătit garderoba? Săptămâna aceasta va avea loc ediția de primăvara a Salonului Industriei Ușoare, o ocazie perfectă pentru a-ți pregăti outfitul de sezon!

În perioada 12-16 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește o nouă ediție a Salonului Industriei Uşoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2020.

Peste 65 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonzuri, articole de artizanat, decorațiuni handmade, dulciuri etc.

De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Intrarea este liberă.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/