Suporterii francezi iau cu asalt Timișoara pentru meciul dintre Saracens și Clermont Auvergne

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sâmbătă, Timișoara Saracens dă un nou test important în grupele Challenge Cup, la meciul din runda a treia. Campioana României va da piept cu o forță importantă a rugby-ului european, francezii de la Clermont Auvergen, care vor veni și cu mulți suporteri în Banat.

Conform anunțului clubului timișorean, la partida de sâmbătă vor veni atât de mulți francezi încât vor ocupa împreună jumătate de sector pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. „Vă așteptăm alături de noi, în număr cât mai mare, pentru a vă bucura, împreună cu cei 500 de suporteri francezi ce vor călători la Timișoara, de un spectacol rugbistic european. Intrarea este liberă!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei bănățene. În octombrie, Timișoara a pierdut cu 70-12 în Franța, iar la precedentul joc acasă de cupe europene, românii au cedat cu 54-17 cu galezii de la Newport Dragons.

Aparent, de data aceasta va fi mai ușor, deoarece francezii își vor odihni internaționalii, care au fost plecați la echipele naționale, în perspectiva meciurilor cu Northampton Saints din Chalenge Cup și cu Toulouse din campionat. Vor lipsi așadar Rabah Slimani, Arthur Iturria, Sébastien Vahaamahina, Damian Penaud, Camille Lopez (Franța) Greig Laidlaw (Scoția) și Peceli Yato (Fiji). De asemenea, sunt accidentați Patricio Fernandez, Rémi Lamerat, Nick Abendanon și Alexandre Lapandry.

untitled design set 970x90 px

În ceea ce privește vremea, timișorenii pot sta liniștiți. În ianuarie 2017, când au jucat francezii de la Stade Francais, terenul a fost înghețat. Acum, sâmbătă, se anunță o maximă de 7 grade, din păcate însă și cu ploaie. Partida cu Clermont Auvergne începe la ora 14,30.

Sursă foto: facebook.com/pg/asm.clermont.auvergne

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/