Super spectacol de Zilele Oraviţei!

Primăria şi Consiliul Local Oraviţa au pus la punct programul pentru trei zile de distracţie la cote maxime, cu ocazia serbărilor oraşului.

Niciun alt oraş din Caraş-Severin nu se poate lăuda anul acesta cu artişti de renume la fel de mare ca aceia ce-i vor încânta pe orăviţeni în zilele de 19, 20 şi 21 iulie. La fel ca în urmă cu un an, primarul Dumitru Ursu şi consilierii locali au convenit să invite pe platoul din faţa gării nume importante ale muzicii populare şi uşoare româneşti. Provenind din mediul de afaceri, edilul-şef al oraşului a găsit reţeta perfectă pentru ca Zilele Oraviţei să fie la înălţime şi, cel mai important, fără vreun leu cheltuit de la bugetul local.

Prima zi de sărbătoare, cea de vineri, este dedicată iubitorilor de folclor. Vor urca mai întâi pe scenă interpreţi şi ansambluri folclorice din judeţ, pentru ca apoi să vină în faţa publicului Andreea Voica, Petrică Miulescu Irimică şi Irina Loghin. Sâmbătă, fondul sonor va fi asigurat de Trupa Est şi Mandinga. Duminică, în ultima zi de sărbătoare, show-ul va continua cu Delia Matache, Puya şi Holograf, unul din cele mai importante nume din muzica românească.

,,Orăviţenii merită să vadă pe viu artişti de top, pe care i-am ales în funcţie de preferinţele lor. Nu sunt artişti ieftini, dar datorită numelor importante pe care le-am invitat am stârnit mare interes în rândul comercianţilor şi, astfel, vom acoperi toate cheltuielile din taxe şi sponsorizări. Anul trecut am acoperit 80 la sută din cheltuieli din taxe şi sponsorizări, iar anul acesta nu vom cheltui nici măcar un leu de la bugetul local. Îi invit cu această ocazie pe orăviţeni să vină în număr mare şi să se simtă bine cu ocazia zilelor oraşului”, a declarat primarul Dumitru Ursu pentru expressdebanat.ro.