Dansatorii reşiţeni au strălucit! (FOTO)

Cei mai buni dansatori din ţară se dau în spectacol şi astăzi la Campionatele Naţionale de Dans Sportiv pe clase, cea mai importantă competiţie de acest gen găzduită vreodată de Reşiţa.

Indiferent de planurile pe care le aveţi pentru astăzi, nu greşiţi deloc dacă le amânaţi şi mergeţi în Sala Polivalentă, la o competiţie de înaltă ţinută, un adevărat show oferit de cei mai buni dansatori din ţară. Sunt peste 400 de perechi înscrise în concurs, jumătate din ele urmând să vă încânte astăzi. În prima zi de concurs, spectacolul s-a încheiat seara târziu, aproape de miezul nopţii, dar fiecare spectator a plecat încântat acasă de ceea ce a văzut.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633294507490″]

Dansatorii reşiţeni s-au descurcat foarte bine, în ciuda faptului că e o concurenţă fantastică, arbitrii reuşind cu greu să facă departajarea în unele situaţii. La copii cu vârste de 10 şi 11 ani, Bianca Buzuleac şi Andrei Petcu au câştigat titlul de campioni naţionali la clasa D combinat, după ce au strălucit pe ritmuri de Vals lent, Tango, Vals Vienez, Quick, Samba, Cha Cha, Rumba şi Jive. Spectacol de zile mari a făcut şi o altă pereche de la clubul Mystic din Reşiţa, Bianca Potocean – David Mihai, câştigătoare a medaliilor de aur la Latino, Clasa C, 16-18 ani. Întrecerea continuă şi astăzi, până seara, la orele 22:00.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633290300137″]