Super show pe Valea Domanului! Astăzi, doar cu accelerația la fund! [FOTO]

Peste 60 de bolizi au alergat ieri în manşele de recunoaştere şi antrenamentele cronometrate pe traseul din Valea Domanului, la Memorialul Werner Hirschvogel, cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, dar abia astăzi motoarele vor fi turate la maximum, în manșele de concurs!

Mașini venite de pe circuitul de la Le Mans, monoposturi super performante și alte câteva „rachete” la volanul cărora se află piloți dintre cei mai consacrați au gonit ieri, toată ziua, de la Stadionul „Mircea Chivu”, în sus, spre Anina. În afara câtorva ieșiri în decor, soldate doar cu ușoare avarii ale bolizilor, totul s-a desfășurat fără probleme. Adevăratul spectacol va avea loc însă astăzi, când se aleargă pentru victorie și pentru puncte. Dacă ieri s-au înregistrat viteze amețitoare, reșițeanul Claudiu Ciucă fiind unul dintre cei care a oprit cronometrul aproape de ceea ce reușea maestrul Lucien Hora în anii trecuți, astăzi se va merge și mai tare.

Circulaţia va fi restricţionată pe Drumul Naţional 58 pe sectorul Reşiţa – Stadion „Mircea Chivu” – intersecţie Carașova până la ora 20.00. Reșița a revenit astfel după trei ani de absență în Campionatul Național de Viteză în Coastă.