Super-show de Ziua Europei, la Timișoara. Kadebostany va concerta în Piața Libertății

Trupa elvețiană vine pentru prima la Timișoara pentru un concert organizat în Piața Libertății, de Ziua Europei, în data de 9 mai. Recitalul a fost anunțat de Biroul de Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Kadebostany vine pentru a doua oară în România, unde a mai cântat în aer liber când însă nu erau atât de faimoși, în 2016, la Festivalul Untold de la Cluj. Printre cele mai apreciate piese ale trupei se află „Castle in the Snow”, „Walking with a Ghost”, „Mind if I Stay”. De asemenea, cei de la Kadebostany au compus versiunea piesei „Crazy în love” din filmul „50 Shades of Gray”, reinterpretarea hitului celebrei Beyonce. Kadebostany s-a evidențiat și prin prin identitatea lor vizuală unică şi spectacolul viu, uimitor.

Albumul „MONUMENTAL – Chatper I”, lansat în luna iunie a anului 2017, a urcat în top în 25 de țări, între care și Germania, Rusia, Grecia, Italia, Turcia. Cât despre „Castle in the snow” are 22 de milioane de vizionări pe Youtube și 3 milioane pe Spotify. Trupa are, în medie, 100 de concerte pe an, cu single-uri licențiate în peste 50 de țări.

Kadebostany a fost invitată la festivaluri prestigioase, precum Sziget Festival, X-Factor, Untold, Chill Out, Fusion, Festivalul de Jazz de la Montreux, Berghain, Dour, și a fost invitată la emisiuni de succes din lumea întreagă. Kadebostany este proiectul producătorului şi compozitorului Guillaume de Kadebostany, cunoscut şi sub numele de Kadebostan sau preşedintele Kadebostan.

Sursa foto: virginradio.ro