Super party la deschiderea unui nou sezon în YaYa Club!

yaya
po 1000x100px (3)

După o vară fierbinte și petreceri cu un vibe electrizant întinse până după răsăritul soarelui pe Pontonul YaYa de la Văliug, distracția se mută în Yaya Club Reșița!

Dobrikan și Chrissy vor impune ritmul de la pupitru cu ocazia deschiderii unui nou sezon în clubul situat zona centrală a Reșiței, singurul de altfel din oraș. Vineri seară se reiau party-urile după deja consacrata rețetă YaYa, cea în care se regăsesc toate ingredientele care asigură distracția la cote maxime. Iar asta o spun cei 14 ani de când YaYa Club dă tonul petrecerilor în Reșița sau la Văliug.

„A venit momentul pentru un nou «opening season» la YaYa Club, avem party și vineri, și sâmbătă, și îi așteptăm pe toți cei care vor să se distreze cu doi dintre Dj-ii lor preferați, care au mai fost în clubul nostru și de fiecare dată au creat o super atmosferă. Mâine seară e doar startul petrecerilor, de acum încolo, în fiecare sfârșit de săptămână, la YaYa facem Reșița să vibreze”, a spus Cătălin Radu, administratorul clubului reșițean. Club care reprezintă cam singura oportunitate pentru tinerii din Reșița să se bucure de viața de noapte.

banner 1000 x 100 hd

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0757.101.111

03 britannia 1000 x 100 gif