„Suntem pregătiţi să avem şi candidat propriu. Suntem pregătiţi să susţinem şi un candidat al alianţei PSD-Pro România”

po 1000x100px (3)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Materializarea alianței dintre PSD și Pro România în vederea maximizării șanselor pentru câștigarea celui mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin rămâne încă sub semnul întrebării. Cel puțin, pentru încă o săptămână, anunță deputatul Pro România, Ion Spânu. După acest termen, ambele formațiuni vor ști cu exactitate în ce ape se scaldă vizavi de lupta pentru câștigarea Consiliului Județean: fie vor merge împreună, fie separat.

„Nu vă ascund faptul că noi am purtat discuții preliminare cu cei de la PSD. Cu actuala conducere a Partidului Social Democrat avem o relație amiabilă, prietenească. Discutăm, nu am pus nimic pe hârtie. În cel mult o săptămână clarificăm problemele și cu proxima ocazie o să vă spun cum stau lucrurile”, a explicat Ion Spânu pentru expressdebanat.ro.

expresb 1000x100

În cazul în care PSD și Pro România nu vor bate palma, oamenii partidului condus de Victor Ponta nu s-au culcat pe-o ureche, aceștia dând de înțeles că, indiferent de situație, au mereu în buzunar un plan B:

„Suntem pregătiți să avem și candidat propriu. Suntem pregătiți să susținem și un candidat al alianței Pro România-PSD, posibil și alții care se vor lipi de noi. Dacă nu, mergem fiecare pe drumul propriu”, a mai ținut să sublinieze politicianul cărășan.

1000 x 200 gif
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif