„Suntem pregătiţi să avem şi candidat propriu. Suntem pregătiţi să susţinem şi un candidat al alianţei PSD-Pro România”

1000x100 (4)

Materializarea alianței dintre PSD și Pro România în vederea maximizării șanselor pentru câștigarea celui mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin rămâne încă sub semnul întrebării. Cel puțin, pentru încă o săptămână, anunță deputatul Pro România, Ion Spânu. După acest termen, ambele formațiuni vor ști cu exactitate în ce ape se scaldă vizavi de lupta pentru câștigarea Consiliului Județean: fie vor merge împreună, fie separat.

„Nu vă ascund faptul că noi am purtat discuții preliminare cu cei de la PSD. Cu actuala conducere a Partidului Social Democrat avem o relație amiabilă, prietenească. Discutăm, nu am pus nimic pe hârtie. În cel mult o săptămână clarificăm problemele și cu proxima ocazie o să vă spun cum stau lucrurile”, a explicat Ion Spânu pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px

În cazul în care PSD și Pro România nu vor bate palma, oamenii partidului condus de Victor Ponta nu s-au culcat pe-o ureche, aceștia dând de înțeles că, indiferent de situație, au mereu în buzunar un plan B:

„Suntem pregătiți să avem și candidat propriu. Suntem pregătiți să susținem și un candidat al alianței Pro România-PSD, posibil și alții care se vor lipi de noi. Dacă nu, mergem fiecare pe drumul propriu”, a mai ținut să sublinieze politicianul cărășan.