Alin Nica, la Timișoara: „Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene!” Imagini cu noul stadion

noul stadion din Timisoara

Administrația județeană e pregătită pentru demolarea stadionului „Dan Păltinișanu” din Timisoara. Alin Nica, președintele CJ Timiș, spune că așteaptă ca autoritățile centrale să adopte hotărârile pentru construcția noii arene. 

„Așa ar putea arăta stadionul Timișoarei! Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene și pentru pregătirea terenului. Așteptăm de la București hotărârile de Guvern promise ca să putem trece la treabă!”, a scris Alin Nica pe Facebook.

noul stadion din Timisoara

noul stadion din Timisoara

noul stadion din Timisoara

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Afirmația vine în contextul în care consilierii județeni au aprobat, miercuri, documentația tehnico-economică și indicatorii pentru construirea noului stadion cu 30.000 de locuri de la Timișoara. Județul Timiș va participa cu 5% la finanțarea acestui obiectiv de investiții.

„Modificarea pe care o avem spre aprobare este cerută de CNI și necesară în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici în comisia tehnică de la minister (n.r. – Dezvoltării). E unul dintre principalele noastre obiective și mă bucur că, indiferent de culoarea noastră politică, toată lumea face lobby pentru acest obiectiv. Așa cum a declarat și președintele Camerei Deputaților (n.r. – Alfred Simonis), și prim-ministrul (n.r. – Marcel Ciolacu), ne așteptăm cât de curând să avem acele hotărâri de Guvern aprobate, evident după ce se aprobă în comisia aceasta tehnică a indicatorilor tehnico-economici și să purcedem la demolarea efectivă a vechii arene, respectiv la procedurile de achiziție publică prin CNI (n.r. – Compania Națională de Investiții) a lucrărilor de execuție pentru noua arenă.”, a afirmat, miercuri, în plenul CJT președintele Alin Nica.

Vă reamintim, la finalul lunii septembrie, premierul Marcel Ciolacu le-a promis membrilor galeriei Politehnica Timișoara că va debloca situația stadionului.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/