CJT, licitații pentru merele și biscuiții elevilor din Timiș

elev din Timisoara cu mar si biscuiti

Consiliul Județean Timiș a lansat licitațiile pentru achiziția de mere și biscuiți pentru elevi. Laptele nu este pe listă. Licitațiile vor avea loc la Timișoara.

Pentru ambele produse, județul Timiș a fost împărțit în 5 zone, pentru a fi mai ușor de distribuit.

În ceea ce privește achiziția merelor, contractul are o valoare estimată cuprinsă între 10,4 și 13,2 miloane de lei.

„Scopul achiziţiei publice este încheierea unui acord – cadru ce se va încheia cu maximum 3 operatori economici (furnizori) pentru o durată de 4 ani (48 luni) privind furnizarea fructelor – măr – în cadrul <<Programului pentru şcoli al României în perioada 2023-2029>> pentru cele 5 zone/loturi de distribuție la nivelul judetului Timiș în perioada 2023 – 2027 -cu contractele subsecvente”, aflăm din caietul de sarcini.

Elevii vor primi 2 porții de mere, săptămânal, limita unei valori zilnice de 0,7 lei cu TVA.

Pentru furnizarea de biscuiți uscați, tot până în 2027, CJT va plăti între 24 și 30,5 milioane de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Acordarea gratuită pentru preşcolarii din grădiniţele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular, precum şi pentru preşcolarii şi elevii incluşi în învăţământul special din judeţul Timiş de produse biscuiți uscați – 5 porții pe săptămână în limita unei valori zilnice/preşcolar/elev de 0,65 lei TVA inclus”, se mai arată în documentele licitației.

Zonele pentru distribuția merelor și a biscuiților este Timișoara, Lugoj – Margina, Voiteg – Deta, Buziaș – Pișchia și Jimbolia – Sânnicolau Mare.

Licitația ce vizează achiziția și distribuția merelor este deschisă până în 6 decembrie, iar cea pentru biscuiți până în 5 decembrie.

Sursa foto: pexels.com

 

publicitate si promovare online banner maxagro