Sunt televizoarele smart Philips o opțiune bună de achiziție?

smart tv
explo 1000x200

Atunci când urmează să cumpărăm un televizor nou, apar clasicele îndoieli cu privire la ce marcă de televizor să alegem sau ce caracteristici se vor potrivi cel mai bine nevoilor noastre. Să continuăm cu brandul vechiului televizor sau să mergem pe bază de recomandări și să schimbăm? De fapt, de cele mai multe ori ajungem să ne întrebăm cunoscuții ce marcă de televizor au acasă.

Una dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața televizoarelor este Philips.

Ce părere aveți despre televizoarele Philips, merită, sunt o alegere bună, pentru cine sunt potrivite?

Atât de multe întrebări, nu?

Încercăm să răspundem la TOATE în acest articol, compilând cele mai importante recenzii despre televizoarele Philips.

Opinii generale despre televizoarele Philips

Televizoarele Philips sunt considerate a fi una dintre cele mai bune alegeri din gama medie. Acestea se remarcă prin faptul că sunt foarte complete din următoarele puncte de vedere:

– Caracteristici.
– Design.
– Preț bun.

În plus, imaginea este foarte clară la un televizor foarte complet de 58″ (fără a fi OLED sau cu ecran premium neapărat). Chiar și așa, au caracteristici excelente care îl fac un televizor foarte atractiv.

Opinii despre smart tv Philips

Unul dintre marile avantaje este că marea majoritate încorporează deja Android TV, sistemul de operare al Google, care are mai multe aplicații și este mai ușor de utilizat, sau cel puțin suntem mai familiarizați cu el.

Black Friday 2022

Android TV este o garanție a succesului și a capacității de a descărca orice aplicație foarte ușor. Unele televizoare mai vechi vin cu Saphi, sistemul de operare creat de Philips, care, în general, are mai multe limitări.

Cu toate acestea, majoritatea modelelor smart tv Philips nu mai au Saphi. Totuși, dacă vine din fabrică cu acest sistem de operare, puteți conecta un Google Chromecast și aveți acces la Google Play Store și puteți descărca orice aplicație care nu este încorporată.

Așadar, părerea despre televizoarele smart tv Philips în ceea ce privește televizoarele inteligente este foarte bună.

Opinii despre Ambilight Ce este asta?

Încă nu sunteți familiarizat cu televizoarele Philips Ambilight?

Era și timpul, nu-i așa?

Ambilight este o tehnologie Philips unică pe care o veți găsi doar pe aceste televizoare. În principiu, este vorba de LED-uri din spatele ecranului, care luminează peretele cu culorile ecranului, iar aceste lumini se mișcă în funcție de schimbarea secvenței de culori sau în funcție de oscilațiile sunetului.

Putem fi sinceri?

Adevărul este că, atunci când o experimentezi live, este uimitor cât de captivant și de tare este dacă te uiți la filme noaptea. Această funcționalitate se găsește la majoritatea modelelor Philips.

O recomandăm 100%.

Opinii despre smart tv Philips OLED. Merită?

Da, merită.

Philips are mai multe modele OLED.

Majoritatea mărcilor s-au angajat în tehnologia OLED, cu excepția Samsung. Este foarte important de știut că LG este marca care produce panourile OLED și le vinde apoi unor mărci precum Sony sau Philips. Cu alte cuvinte, sunt aceleași panouri sau foarte asemănătoare, cu avantajul că în cazul Philips avem un televizor OLED mai ieftin decât la celelalte mărci.

Black Friday 2022

Avantajele cumpărării unui televizor Philips OLED

Fără îndoială, cel mai mare avantaj al achiziționării unui televizor Philips este faptul că încorporează Ambilight.

Alte caracteristici principale pe care ar trebui să le luați în considerare:

– Dolby Vision.
– Dolby Atmos.
– Procesor Android P5.

Este un super TV!

Este o alegere excelentă pentru cei care fac cumpărături comparative.

Opinii despre designul televizoarelor Philips

În general și ca la aproape toate mărcile, modelele de bază au un design de bază, iar pe măsură ce urcăm în gamă, acestea au un design mai bun.

Design bun în toate gamele

Televizoarele Philips iese în evidență pentru că până și gamele medii au un design bun, cu piedestaluri centrale în multe cazuri, margini mici și o notă metalică care este adesea inclusă pentru a o face mai premium.

Televizoarele OLED se remarcă deja printr-un design foarte PREMIUM, la fel ca în restul gamei.

Opinii despre sunetul televizoarelor Philips

Sunetul este, de asemenea, unul dintre punctele sale forte.

Datorită unei alianțe recente cu brandul audio de specialitate Bowers&Wilkins, unele modele de top vin cu o bară de sunet încorporată în televizor, cu un design foarte premium. Există, de asemenea, modele cu Dolby Atmos și difuzoare de până la 50 W, în timp ce norma este de 20 W.

Black Friday 2022

Pe scurt, Philips este o alternativă foarte bună, un televizor complet, cu un sistem de operare competitiv și o vizionare excepțională.

Și, cel mai important, cu un preț bun dacă îl comparăm cu un televizor similar de la Samsung sau LG.

PS: Gândiți-vă că Ambilight este exclusiv la acest producător și este unul dintre factorii care face diferența, deși nu este motivul principal al achiziției. Iar vestea cu adevărat excelentă e că puteți profita de Black Friday 2022 pentru a vă achiziționa un smart TV Philips la un super preț!