Sunt sau nu în legalitate terasele din centrul Caransebeșului? Social-democrații cer o expertiză topografică… pentru a nu mai avea ei îndoieli!

Consilierii locali social-democrați au solicitat executivului Primăriei Caransebeș să intre în legalitate cu toate construcțiile provizorii din centrul municipiului și să le fie prezentată situația la ședința ordinară din această lună. Se pleacă, așadar, de la o prezumție de vinovăție…

Au fost tot felul de discuții precum că unele terase nu ar fi poziționate conform planului inițial sau că alți oameni de afaceri s-au cam înghesuit în anumite zone, astfel că trebuie soluționată problema acestor construcții provizorii. Consilierul PSD Florin Bogdea a solicitat executivului Primăriei o situație pentru reuniunea următoare.


tm4ua media express de banat (100x1000px)

În permanență sunt probleme cu terasele de pe centru, ba că una nu e bine pozițională, ba că cel care construiește la intrare în Mall are sau nu autorizație de construcție. Vă rog să faceți o expertiză clară a centrului municipiului cu experți în topografie și să ni se spună foarte clar… dacă există distanța corespunzătoare între prima terasă și Mall, pentru că am înțeles că ar trebui să fie 4 metri. Ca să se încheie odată discuțiile acestea, veniți cu o situație clară”, a declarat Florin Bogdea.

Consilierul local a continuat argumentația sa spunând că, dacă nu sunt în concordanță cu hotărârea Consiliului Local, acele terase nu trebuie decât să intre în legalitate și să plătească taxele la Primărie.

banner 970 x 250