Sunt ei campioni, dar nimic nu e imposibil!

Banatul Caransebeş primeşte sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă „Victoria”, replica echipei Tomis Constanţa, campioana en-titre a României la volei masculin.

Schimbările de la nivelul băncii tehnice şi oboseala pe care marinarii ar putea-o simţi după meciul din cupele europene de la mijlocul săptămânii i-ar putea conduce spre o mare victorie pe gugulani. Fabian Birău dă încă emoţii din cauza unei accidentări, dar Dan Banu, noul principal, pare destul de optimist înaintea debutului la Banatul Caransebeş.

„Debutez cu cei de la Constanţa, sunt campioni, o echipă cu mari pretenţii, care a făcut transferuri foarte, foarte bune. Este foarte greu, dar nimic nu e imposibil şi mă bazez puţin şi pe ceea ce s-a întâmplat la Constanţa cu echipa din Galaţi, echipă cu care băieţii de la Caransebeş au câştigat. Poate interveni o oboseală şi relaxare după meciul Constanţei de miercuri, din cupele europene. Poate fi şi o subestimare a adversarului. Încercăm să scoatem un rezultat bun”, a declarat Banu.