„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Acesta pare să fie mesajul lansat de Adrian Petrea în acest sezon al Diviziei A de handbal masculin. Echipa sa, HC Adrian Petrea Reșița, calcă totul în picioare în eșalonul secund și nu găsește un adversar pe măsură în drumul nestingherit spre Liga Națională.

Cu greu se mai motivează handbaliștii reșițeni având în față adversari juniori în majoritatea meciurilor sau echipe care de-abia fac față ritmului impus de elevii lui Adrian Petrea.

Etapa a 19-a a adus victoria cu numărul 19 pentru HC Adrian Petrea, 42-24 cu echipa de juniori a Academiei de Handbal Minaur Baia Mare. Experimentații Rohozneanu, Vaidasigan, Ignat nu au intrat deloc în acest meci, veteranul Cristian Ionescu nici nu a fost înscris pe raportul de joc, iar în repriza secundă gazdele au jucat fără Bahan, care fusese descalificat în minutul 29, pentru trei eliminări temporare.

Cu principalii marcatori Starchenko, cu nouă goluri, și Pârvan, cu opt goluri, HC Adrian Petrea a câștigat într-o manieră categorică și își continuă marșul triumfal către Liga Națională. În această săptămână, echipa reșițeană va susține două jocuri de campionat, joi, 26 martie, de la ora 15, în deplasare la Potaissa Turda II, iar duminică, 29 martie, de la ora 11, la Sala Polivalentă, cu Național Sighișoara, partidă în devans din etapa a 21-a. HC Adrian Petrea Reșița e prima în clasament, cu 57 de puncte, și se pregătește pentru primul sezon de Liga Națională.