Avertizare de cod portocaliu în judeţ

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

După ce Clisura Dunării a primit sâmbătă dimineață o avertizare de cod galben, aceasta s-a transformat în Cod Portocaliu pentru toată suprafața județului Caraș-Severin. Atenționarea este valabilă pentru trei zile.

UPDATE ORA 14.30 Codul Galben devine Portocaliu
În urmă cu câteva momente, ANMH a emis o avertizare de Cod Portocaliu pentru ninsoare. Cantitatea de zăpadă ce va cădea va depăși 30 de centimetri. Rafalele de vânt vor atinge 55 de kilometri/oră. Averizarea începe mâine și se întinde până pe data de 14 februarie, la ora 02.00 pm.

UPDATE ORA 10.00 Cod Galben pentru Clisura Dunării
Dacă până acum, Caraș-Severinul a primit avertizări de tip cod galben numai pentru vânt, ger și ninsoare, acum sudul județului este amenințat de transportul de zăpadă. Oamenii sunt sfătuiți să nu se aventureze la plimbări sau drumeții, pentru că vântul va sufla cu 70-80 de kilometri/oră.

În ceea ce privește ninsorile, acestea vor continua pe parcurusul zilelor de weekend, iar temperaturile se vor menține scăzute pe toată suprafața județului Caraș-Severin.

“Conform prognozei ANM pentru regiunea Banat, se vor semnala ninsori pe arii extinse și intensificări ale vântului, cu temperaturi cuprinse între – 10 și – 5 grade Celsius”, potrivit Comandamentului de Iarnă al județului Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Cum se circulă pe drumurile județene
Circulatia pe drumurile judetene se desfasoară în condiții de iarnă. S-a acționat cu 35 de utilaje specifice și au fost împrăștiate aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante în toate zonele județului, respectiv Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almăjului, Clisura Dunării, Valea Timișului și Valea Carașului.

Atenționarea de cod galben de ger se menține valabilă până mâine.

“Rugăm participanții la trafic să circule cu maximă prudență, să adapteze viteza de circulație la condițiile de drum și să se informeze înainte de deplasare la Comandamentul de Iarnă, din cadrul DADPP la numărul de telefon: 0255 213212”, spun membrii forului.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/