Se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ

Potrivit Comnadamentului de Iarnă al Direcţiei de Patrimoniu, la această oră se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din Caraş-Severin, însă niciunul nu este închis. De dimineaţă, s-a acţionat cu peste 300 de tone de material antiderapant în tot judeţul.

Conform ANM, pentru regiunea Banat, în continuare se vor înregistra ninsori pe arii extinse, vremea va fi închisă cu cer noros, temperaturile vor fi cuprinse între -7 si -5 grade Celsius.
Circulaţia pe drumurile judeţene se desfăşoară în condiţii de iarnă. „S-a acţionat în toate zonele judeţului, respectiv Valea Almăjului, Valea Caraşului, Valea Timişului, Clisura Dunării, Munţii Semenic, Muntele Mic cu 54 utilaje specifice şi au fost împrăştiate 305 tone de materiale antiderapante”, potrivit membrilor Comandamentului de Iarnă.

Aceştia roagă participanţii la trafic să circule numai cu maşinile echipate în mod corespunzător circulaţiei în condiţii de iarnă şi să se informeze asupra condiţiilor de drum, pentru drumurile judeţene la telefonul 0255 213212, iar pe drumurile naţionale la numărul 0255 513131.

Cod Portocaliu mai scurt
În ceea ce priveşte avertizarea de Cod Portocaliu de ninsori abundente la nivelul judeţului Caraş-Severin, aceasta se va încheia mâine noapte, la ora 2.00, iar din data de 14.02.2012 ora 2.00 până în data de 14.02.2012 ora 14.00, va intra în vigoare Codul Galben de ninsori.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/