Succes al PSD-ului în plenul Camerei Deputaților, în beneficiul consumatorului român!

PSD,legea consumatorului

După ce PSD a reuşit să determine comisiile Camerei Deputaţilor să dezbată în regim de urgenţă Legea consumatorului vulnerabil, în ședința plenului Camerei Deputaților de marți grupul parlamentar al PSD a propus 3 amendamente importante la acest proiect de lege, dintre care două au fost adoptate, în ciuda votului negativ dat de către deputații PNL, anunță parlamentarul de Caraș-Severin, Marius Damian.

PSD a reușit dublarea valorii de referință pentru lemn, de la 160 de lei la 320 de lei și creșterea suplimentului pentru energie electrică de la 50 lei la 70 lei pe lună. Cel de-al treilea amendament al PSD, privind creșterea suplimentului pentru gaz, de la 250 lei pe lună la 375 lei pe lună, a fost respins de către deputații puterii, anunță Marius Damian.

Legea privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil va intra în vigoare de la 1 noiembrie 2021.

„Este un real succes care vine în sprijinul consumatorului român, pentru că, în timp ce partidele aflate la guvernare se ceartă pentru putere, PSD lucrează în sprijinul românilor!”, declară deputatul social-democrat.