Subprefectul Andrei Plujar susține proiectul lansat de Ministerul Mediului

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Proiectul lansat la mijlocul lunii martie de ministrul Mediului, Barna Tanczos, prin care angajații din instituțiile publice sunt încurajați să renunțe în fiecare vineri la deplasarea până la serviciu cu mașina și să apeleze la transportul alternativ, este susținut și de subprefectul de Caraș-Severin, Andrei Plujar.

Subprefectul de Caraș-Severin, Andrei Plujar, s-a alăturat campaniei lansate de Ministerul Mediului și Guvernul României, „Vinerea Verde”. Campania își propune încurajarea transportului alternativ în scopul reducerii poluării și, implicit, a emisiilor de carbon.

Ce-i drept, lui Andrei Plujar îi vine ca o mănușă această campanie, el nefiind obligat să străbată o distanță prea mare până la serviciu.

1000x100 casa brutarului

„În vinerea verde mergem la serviciu într-un mod mai prietenos cu mediul! Stau foarte aproape de locul de muncă, așa că de obicei merg pe jos, dar îmi propun să fac mișcare și în restul zilei. Mersul pe jos ne relaxează, oferă mari beneficii sănătății și mediului înconjurător. Vă încurajez și pe voi să renunțați vinerea viitoare la mașină!”, este mesajul subprefectului de Caraș-Severin.

expres banat 1000x100 (2)