Marcel Vela, mesaj pentru protestatari: „Lumea mai bună se construiește doar împreună, fără ură”

Senatorul Marcel Vela face apel la calm și unitate în contextul protestelor din aceste zile, organizate de românii care nu mai acceptă măsurile anticoronavirus. Parlamentarul cărășean a subliniat că mesajul său trebuie privit ca unul venit din partea unui om care a pierdut pe cineva drag din cauza coronavirusului.

Parlamentarul de Caraș-Severin spune că înțelege nemulțumirile și temerile românilor în această perioadă de nesiguranță, la fel cum înțelege și că toată lumea își dorește din nou libertatea totală, cea de dinainte de pandemie. „Înțeleg supărările, înțeleg neliniștile, înțeleg frustrările, dar nu înțeleg ploaia de injurii și atacurile dintre oameni, de parcă nu am avea cu toții același scop: revenirea la o viață de care ne este atât de dor! Dacă încercăm acum doar să arătăm cu degetul, vom sfârși într-o ură de nedescris!”, este de părere Marcel Vela.

Senatorul liberal îi îndeamnă pe români la unitate, solidaritate, respect, iubire și devotament, amintindu-le totodată de responsabilitate. „Cum prezentul nu poate exista fără trecut, așa nici viitorul nu poate exista fără prezent! Nimeni nu își dorește un viitor asemenea prezentului pe care îl trăim, dar ține de noi, de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, ca mâine să fie mai bine decât astăzi!”