Subiectul de campanii electorale, epuizat

Cu o oră în urmă, Comisia Tehnică Economică din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a aprobat pentru finanțare un drum extrem de important pentru comunitatea locală.

Proiectul de reabilitare a Drumului Comunal 64, Oravița-Broșteni, a trecut cu brio de comisia de la centru care astăzi a analizat mai multe expuneri ale edililor-șefi din România privind obținerea de bani pentru refacerea infrastructurii.

Drumul ce urmează a fi reabilitat are o lungime de 5,3 km. „A fost unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură pe care mi le-am propus și asta datorită faptului că acest tronson de drum nu a fost reabilitat niciodată de la Revoluție și până acum. Asta, deși el a făcut obiectul de campanie al tuturor primarilor care s-au succedat. Este unul dintre cele mai importante drumuri de acces pentru localitățile aparținătoare Oraviței și mă bucur că îl vom reabilita, deoarece, de-a lungul anilor, locuitorii din Broșteni și-au distrus mașinile pe acest tronson carosabil”, a declarat primarul Dumitru Ursu, în urmă cu doar câteva momente pentru www.expressdebanat.ro .

În continuare, oficialii administrației locale au în plan obținerea de finanțare prin fonduri europene pentru reabilitarea străzilor din cartierul Zona Gării.

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, a fost însoțit în deplasarea de astăzi de angajați ai administrației locale, dar și de cei ai firmei proiectante.