Subiectul de campanii electorale, epuizat

Cu o oră în urmă, Comisia Tehnică Economică din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a aprobat pentru finanțare un drum extrem de important pentru comunitatea locală.

Proiectul de reabilitare a Drumului Comunal 64, Oravița-Broșteni, a trecut cu brio de comisia de la centru care astăzi a analizat mai multe expuneri ale edililor-șefi din România privind obținerea de bani pentru refacerea infrastructurii.

Drumul ce urmează a fi reabilitat are o lungime de 5,3 km. „A fost unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură pe care mi le-am propus și asta datorită faptului că acest tronson de drum nu a fost reabilitat niciodată de la Revoluție și până acum. Asta, deși el a făcut obiectul de campanie al tuturor primarilor care s-au succedat. Este unul dintre cele mai importante drumuri de acces pentru localitățile aparținătoare Oraviței și mă bucur că îl vom reabilita, deoarece, de-a lungul anilor, locuitorii din Broșteni și-au distrus mașinile pe acest tronson carosabil”, a declarat primarul Dumitru Ursu, în urmă cu doar câteva momente pentru www.expressdebanat.ro .

În continuare, oficialii administrației locale au în plan obținerea de finanțare prin fonduri europene pentru reabilitarea străzilor din cartierul Zona Gării.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, a fost însoțit în deplasarea de astăzi de angajați ai administrației locale, dar și de cei ai firmei proiectante.

 

publicitate si promovare online banner maxagro