Studenții se bat pe masterele reșițene

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Admiterea în anul universitar viitor s-a încheiat la Reșița. Cea mai mare aglomerație s-a întâlnit la masterele Universității „Eftimie Murgu”, unde au fost câte trei candidați pe un loc.

Pe 26 iulie s-au încheiat înscrierile din sesiunea de vară la Universitatea „Eftimie Murgu”. Absolvenții de liceu, dar și cei de facultate s-au înghesuit să obțină un loc la universitatea reșițeană. Dacă la studiile de licență au fost 370 de elevi pe cele 370 de locuri finanțate la buget, la master s-au înscris 327 de candidați pe cele 200 de locuri bugetate.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cel mai căutat program de studii de licență a fost Pedagogia învăţământului preşcolar şi primar, cu 2,5 candidaţi pe un loc. A fost urmat de programele: Contabilitate şi informatică de gestiune, cu 1,5 candidaţi pe un loc, Drept european şi international,   cu 1,4 candidaţi pe un loc, Economia comerţului, turismului şi serviciilor, cu 1,1 candidaţi pe un loc, şi Informatică industrial, cu aproape un candidat pe un loc. Cât despre master, cei mai mulţi candidaţi au fost la programele Marketing şi comunicare în afaceri, Expertiză contabilă şi evaluarea firmei şi  Administrarea afacerilor în turism, comerţ şi servicii cu 3 candidaţi pe un loc. Pe domeniul ştiinţelor inginereşti, programul Concepţia, testarea şi diagnosticarea echipamentelor industriale a avut peste un candidat pe un loc”, a precizat prof. univ. dr. Gheorghe Popovici, prorector pentru relaţia cu studenţii şi parteneriate din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/