UPDATE. Studenții de la UEM Reșița, la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița va fi reprezentată la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, ediția cu numărul 12, care se va desfășura la Suceava.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va găzdui, de mâine până în 30 iunie, cea de-a XII-a ediție a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, secțiunea Economie și Administrarea Afacerilor, organizată de Asociația Facultăților de Economie din România (AFER).

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița va fi reprezentată la această competiție prin doi studenți din cadrul Facultății de Științe Economice, coordonați de asist. univ. dr. Suzana Demyen:

● Lavinia Raluca Corneanu-Lipou, nivel licență, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, anul II, cu lucrarea „Dinamica afacerilor în domeniul gastronomiei de lux prin analiza plurivalentă de management și marketing culinar”;

● Rusalin Ionel Tînjeleu, nivel master, specializarea Expertiză Contabilă și Evaluarea Firmei, anul I, cu lucrarea „Implicarea marketingului în dezvoltarea afacerilor în sectorul financiar-bancar și efectele asupra consumului individual”.

Cuib de vise 1000x100

Miercuri, 5 iulie, ora 10.30

Cei doi studenți ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița s-au întors de la Suceava cu premiul pentru cercetare interdisciplinară.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/