Studenți de la o universitate din Belgia, în vizită la Dognecea

dognecea

Primăria Dognecea a primit zilele trecute vizita unei delegații străine, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale și ai instituțiilor de învățământ din localitate.

Studenți de la Asistență Socială, Asistență Medicală și Pedagogie din cadrul Universității „Thomas More” din Belgia, s-au aflat pentru două zile în comuna Dognecea, participând în cadrul unui eveniment pe teme sociale, medicale și educaționale. În urma discuțiilor dintre delegația belgiană și autoritatea locală s-au luat în calcul mai multe tipuri de colaborări.

A fost o întâlnire benefică ambelor părți, oaspeții având oportunitatea să se familiarizeze cu sistemul social, medical și educațional din România. În urma discuțiilor s-au propus mai multe tipuri de colaborări pe teme medicale și sociale, pe care vom încerca să le fructificăm pe viitor. Pe lângă frumoasa noastră localitate, oaspeții au mai vizitat și cele două municipii din județ, Reșița și Caransebeș, dar și orașul Timișoara.”, ne-a declarat primarul comunei Dognecea, Remus Rof.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)