Străzile, trotuarele și spațiile verzi din Timișoara sparte de muncitorii Colterm urmează să fie reparate. Se caută o firmă pentru realizarea lucrărilor

Străzile, trotuarele și spațiile verzi din Timișoara, care au fost sparte de muncitorii Colterm în timpul intervențiilor la conducte, urmează să fie reparate. Societatea de termoficare a Timișoarei este dispusă să plătească peste 400.000 euro unei firme care va realiza aceste lucrări.

La începutul acestei săptămâni, Colterm a lansat o licitație publică cu scopul găsirii unei firme care să repare străzile, trotuarele și spațiile verzi din Timișoara care au fost sparte în timpul diferitelor intervenții la conducte.

Refacere tramă stradală (carosabil, trotuare), construcții și umpluturi de pământ aferente spațiilor verzi în Municipiul Timișoara, în urma lucrărilor de mentenanță (lucrări de intervenții programate și reparații accidentale), a lucrărilor de reabilitare și modernizare a rețelelor de termoficare (rețele termice primare și secundare, de apă caldă de consum, apă rece hidrofor, aducțiuni de apă) LOT I, II, III, IV. Lucrările de refacere constau în principal din: tăierea betonului și asfaltului cu mașini speciale cu disc; săpătură manuală sau mecanică cu semnalizările aferente; compactare umpluturi de nisip sau balast; refacere umpluturi de pământ în zone verzi; refacere sau execuție elemente de construcții la cămine termice (plăci de acoperire, grinzi din beton armat; pereți din beton, hidroizolații, etc.); refacere tramă stradală (carosabil, trotuare); transport pământ, moloz, betoane”, scrie în anunțul de participare la licitație.

celtic transilvania 1000x100px

Pentru realizarea acestor lucrări, societatea de termoficare a Timișoarei este dispusă să plătească peste 400.000 euro, cu TVA inclus, contractul fiind împărțit în patru loturi. Și anume, pentru refacerea tramei stradale în zonele de est, nord, sud și vest. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 30 august, la ora 15.00.