Străzi reciclate în cea mai bogată comună din Timiș. Ce presupune și în ce constă demersul autorităților locale

Primăria comunei Dumbrăvița a scos la licitație, pe SEAP, lucrările de reciclare a 24 de străzi. Lungimea totală a arterelor este de aproximativ 5,5 km. Valoarea investiției este de 1,5 milioane de lei, finanțare integrală din bugetul local.

Străzile pe lista de reciclare din acest an sunt: Kalman Imre, Liszt Ferencz, Kodaly Zoltan, L. Rebreanu (între Mureș și Liniștei), Ecoului, Liniștei, Henri Coandă, Kossuth Lajos (între Simfoniei și Țuțea), Lucian Blaga, Poeziei, Poeziei 2, Emil Cioran, Ion Creangă (între Liiceanu și Belgrad), Dâmbovița, București, Salvador Dali, Oslo, Crângului, Danaide (între Crângului și Castanilor), Cedrului, Creației, Th. Aman, Crinului și N. Bălcescu.

„Criteriile pentru prioritizarea unui drum pentru lista de reciclare sunt: strada să fie în proprietatea primăriei, prezența tuturor utilităților, cantitatea de piatră așternută în anii precedenți, gradul de ocupare, vechimea locuirii străzii, închiderea unor inele de circulație, respectiv legături cu drumuri asfaltate sau reciclate.”, a transmis Primăria Dumbrăvița.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Reciclarea drumurilor, spun reprezentanții primăriei, reprezintă o soluție rapidă de a aduce drumurile neasfaltate din comună la un grad ridicat de viabilitate.

publicitate si promovare online banner maxagro