Străzi reabilitate, pe bani europeni, la Globu Craiovei

globu craiovei

La un milion de euro se ridică valoarea investiției derulată de Primăria Iablanița, în satul aparținător – Globu Craiovei.

Până în toamnă, toate străzile din localitatea Globu Craiovei vor fi asfaltate, anunță primarul Victor Terteleacă. Proiectul de modernizare a infrastructurii locale, derulat printr-un program european de administrația din Iablanița, va fi finalizat la timp, precizează edilul comunei Iablanița.

„Lucrăm în această perioadă la Globu Craiovei. Au mai rămas două străduțe pentru decopertat betonul, se montează rigolele și se pun straturile de balast, piatră spartă, într-un cuvânt, se pregătesc tronsoanele pentru asfaltare. La Globu Craiovei avem proiect european pe Măsura 7.2, și, la acest moment, cam 50% din el este realizat. Sperăm ca până în 15 mai să pregătim totul pentru asfaltare, după care să trecem la turnarea asfaltul, iar până la sfârșitul lunii iunie – început de iulie să finalizăm întreaga localitate. Tot proiectul cuprinde 11 străzi, de diferite lungimi, dintre care 5 sunt asfaltate. Practic, cu această lucrare, va fi tot Globu Craiovei asfaltat. Potrivit contractului, termenul de finalizare este septembrie 2023, dar, așa cum spunea, noi credem că vom fi gata în vară.”, a explicat primarul comunei Iablanița.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

FOTO: ARHIVĂ.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/