Liceul „Hercules” din orașul de pe Cerna, în haine noi

camin liceu hercules

Unitatea de învățământ a trecut printr-un amplu proces de reabilitare, iar din toamnă elevii veniți să studieze din alte localități se vor putea caza în internatul recent construit.

S-a lucrat intens în ultimele luni la reabilitarea, modernizarea și extinderea Liceului „Hercules”, care are de acum un internat cu 22 de camere, patru laboratoare, două săli de practică, de tip restaurant și cameră de hotel, și o bibliotecă. Întreaga investiție se ridică la 12 milioane de lei, iar lucrările au durat mai puțin decât s-ar fi așteptat beneficiarul – Primăria Băile Herculane. Joi a avut loc și recepția lucrării, urmând ca până în toamnă să aibă loc și achiziția pentru dotarea internatului și a laboratoarelor.

„Suntem la final cu acest proiect, urmează să facem achiziția, licitația este deschisă, pentru dotarea cu mobilier a internatului, și echiparea corespunzătoare a sălilor de practică, dar și pentru echipamente IT. Sperăm ca până în toamnă, odată cu începerea unui nou an școlar, să fim gata și cu toate aceste dotări. Investiția se ridică la 12 milioane de lei, iar proiectul l-am derulat pe Programul Operațional Regional. Lucrările au decurs foarte bine, pentru că am avut parte de un constructor care s-a mișcat extraordinar și care a predat obiectivul mult mai devreme decât era prevăzut termenul inițial. ”, ne-a declarat primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.

camin liceu hercules 2

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

extindere liceu hercules

camera liceu hercules

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/