Străzi moderne cu trotuare sparte? Nu și la Oțelu Roșu! Luca Mălăiescu mai scoate câteva sute de mii de lei din buget

Mai în glumă, mai în serios, angajații Primăriei Oțelu Roșu de la Serviciul de Investiții și Achiziții sunt disperați de volumul de muncă. Dacă în alte primării bate vântul la capitolul proiecte de investiții, la Oțelu Roșu angajații nu au pic de pauză.

Proiectele atât cu finanțare guvernamentală, cât și cu finanțare locală sunt multe la număr și se află deja în diferite faze ale procedurii de licitație. După ce edilul orașului Luca Mălăiescu a reușit pe rând în mandatele sale mai întâi să scape de povara datoriilor în Primărie și apoi să înceapă reconstruirea infrastructurii, prin asfaltarea a 80% din străzile orașului de pe Valea Bistrei, acum urmează pavarea trotuarelor pe străzile asfaltate.

Mai avem un proiect în procedură de licitație, valoarea lui este de 500.000 lei. Banii sunt alocați de la bugetul local și ne dorim să pavăm ce a mai rămas pe trotuarele din cartierul Rozelor, apoi mai avem un rest în cartierul Tineretului, după care ne mutăm pe strada Rugului. Este strada care duce la Gura Jgheabului și este deosebit de importantă pentru dezvoltarea zonei de agrement.”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, primarul orașului de pe Valea Bistrei.