Strategia lugojenilor! Primăria Lugoj invită cetățenii să contribuie la actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021-2027

lugoj de sus (2)
STPT job 1000x200

Primăria Municipiului Lugoj derulează în această perioadă actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021-2027, proces prin intermediul căruia se urmărește actualizarea documentelor strategice și alinierea acestora la noile standarde și linii de acțiune intervenite în domeniul dezvoltării integrate urbane.

„Avem în vedere organizarea unui proces de consultare a actorilor locali, publici și privați existenți la nivelul municipiului Lugoj, procedura propriu-zisă realizându-se în perioada imediat următoare. În condițiile în care actualizarea strategiei are ca obiectiv principal să aducă un plus de calitate vieții fiecărui locuitor al municipiului Lugoj, părerea dumneavoastră cu privire la domeniile către care ar trebui dirijate aceste investiții este esențială. Așadar, vă adresăm invitația de a participa la consultarea care se va organiza miercuri, 06.10.2021, începând cu ora 12.00, la Cinema «Bela Lugosi» din municipiul Lugoj. În contextul pandemiei de COVID-19, evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor sanitare și de siguranță stabilite de legislația în vigoare”, transmit reprezentanții Primăriei Lugoj.

Participarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați Biroului Management Proiecte, Programe din cadrul Primăriei municipiului Lugoj, la adresa de e-mail: proiecte@primarialugoj.ro.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/