Strat final de asfalt pe strada Codrului din Reșița

strada codrului

Primăria Reșița continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Moroasa 1. Refacerea străzii Ioan Poptelecan, amânată pentru 2024.

Lucrările de refacere a infrastructurii rutiere în zona Moroasa sunt realizate în regie proprie de Primăria Reșița, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului.

De la demararea investiției, în primăvara acestui an, și până în prezent, s-au efectuat lucrări pe străzile Caen și Gheorghe Șincai, în prezent echipele de muncitori intervenind pe strada Codrului, unde vineri s-a turnat stratul final de asfalt.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

După finalizarea străzilor Caen și Gheorghe Șincai, proiectul de modernizare demarat în zona Moroasa 1 continuă cu strada Codrului. Astăzi (vineri -24 noiembrie), colegii de la Direcția de Întreținere au turnat stratul final de asfalt. Lucrările includ și refacerea integrală a trotuarelor și a spațiilor verzi”, a anunțat primarul Reșiței, Ioan Popa.

Intervențiile Primăriei pe strada Ioan Poptelecan au fost amânate pentru anul viitor, a mai precizat Popa: „Pentru strada Ioan Poptelecan trebuie să așteptăm finalizarea lucrărilor de introducere a noii rețele de apă și canal. În primăvară continuăm și acolo”.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/