Spune și tu prezent la spectacolul de colinde „Binele în dar”

ghetute spectacol
Cuib de vise 1000x100

Nu lăsa frigul iernii să învăluie sufletele mici și nevinovate. Vino și tu la Dacus Reșița, la spectacolul umanitar de colinde „Binele în dar” și dăruiește din puținul pe care îl ai!

Episcopia Caransebeșului, prin Departamentul de Tineret și prin Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, cu sprijinul magazinului de bricolaj Dacus Reșița, organizează spectacolul de colinde „Binele în dar”.

Și în acest an evenimentul se desfășoară  în cadrul campaniei umanitare “Ghetuțele lui Moș Nicolae”, o acțiune caritabilă care își propune să aducă laolaltă oameni și fapte bune. Participanții au posibilitatea, pe de-o parte, să se bucure de acest spectacol de colinde, iar pe de altă parte pot sprijini acțiunea umanitară pentru împlinirea scopului campaniei, și mai exact: oferirea de încălțăminte nouă, dulciuri și alte daruri, unui număr de copii și tineri nevoiași din Reșița, dar și din împrejurimi.

publicitate si promovare in ziar

Vor participa coruri de copii și tineri din județul Caraș-Severin, iar invitatul special al spectacolului va fi grupul psaltic “ETHOS” al Episcopiei Caransebeșului. Spectacolul se va desfășura la etajul magazinului Dacus, fiind un eveniment deschis, atât celor care doresc să se bucure de colindele interpretate de copii și tineri, cât și tuturor celor care se află în trecere, clienții curenți ai magazinului.

În interiorul locației vor fi amplasate urne, în care doritorii pot dona o anumită sumă de bani, sprijinind, prin aceasta, achiziționarea cât mai multor perechi de ghetuțe pentru cei aproximativ 200 de copii și tineri vizați pentru a fi beneficiari ai acestei campanii.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/