Stradă din Timișoara plină de pământ și mocirlă, spălată în timp record de constructor

mizerie1

Un constructor a reușit să spele o stradă din Timișoara într-un timp record. Asta după ce polițiștii locali i-au atras atenția că un camion plecat de pe un șantier a umplut strada de pământ și mocirlă.

Un constructor s-a mobilizat într-un timp record pentru a spăla o stradă din Timișoara. Primăria anunță că, miercuri, a primit o sesizare cu privire la faptul că un camion a ieșit cu roțile pline de noroi de pe un șantier din zona Stadion, pe str. Podeanu.

Întreaga stradă era plină de pământ și mocirlă. Colegii de la Poliția Locală s-au deplasat la fața locului, au amendat cu 2.000 lei pe reprezentantul constructorului și i-au dat termen o oră să amenajeze un drum temporar și să spele strada. Constructorul s-a conformat imediat”, au informat reprezentanții instituției.

Primăria Timișoara transmite că în urma noului regulament adoptat din acest an, firmele de construcții au obligația să pună o rampă de spălare a roților utilajelor care ies din șantier și să amenajeze un drum provizoriu în incinta șantierului, pentru a evita împrăștierea de noroi în oraș.

Mulțumim pentru vigilență celor care ne-au sesizat ce se întâmplă. Ne puteți transmite astfel de situații cu ajutorul noii platforme de sesizări sau apelând direct la Poliția Locală”, au precizat reprezentanții instituției.