Stradă cu prioritate pentru începutul de an la Oțelu Roșu. Primarul reduce suma investită, ca să evite contestaţiile

Prioritatea administrației publice din Oțelu Roșu în 2019 este realizarea unei lucrări de modernizare din zona centrală spre zona sediului Primăriei, în felul acesta reducându-se aglomerația.

Potrivit primarului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, prioritate din bugetul orașului pentru începutul de an este strada Eminescu, astfel că odată cu anularea locurilor de parcare din zona magazinelor se va decongestiona circulația.

„Suntem pregătiți să demarăm acest proiect, trebuie întocmit studiul de fezabilitate care va trebui aprobat în Consiliul Local din ședința din această lună, sau cel târziu în februarie. Vreau să modernizăm, imediat ce vremea va permite, strada Mihai Eminescu, asfaltare cu realizare zonă verde, pavele și fântâni arteziene, este strada care merge către primărie. Aici este cuprinsă și intrarea în Piața agroalimentară și vreau, pentru a nu mai pierde timpul cu licitații și eventuale contestații, să facem o investiție de maxim 100.000 de euro, pentru că atunci ne permite legea să oferim prin încredințare directă constructorului care va veni cu cea mai bună ofertă”, ne-a declarat primarul orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu.