„STPT este noua societate din subordinea Primăriei Timișoara care se va duce în cap”

linie tramvai

Călin Dobra, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, crede că STPT este noua societate a Primăriei Timișoara care urmează să se ducă în cap, după Colterm. Pesedistul susține că administrația Fritz dă dovadă de o incompetență crasă.

Noua conducere a Primăriei Timișoara este criticată în termeni duri de către pesedistul Călin Dobra, fost președinte al Consiliului Județean Timiș. Dobra susține că STPT se va duce în cap, la fel cum s-a întâmplat și cu Colterm.

Reforma lui Fritz… numai reformă nu e! Inițial am crezut că poate fi vorba de lipsă de experiență în administrație, dar nu, nu e așa! Administrația Fritz este de o incompetență crasă! Delegarea atribuțiilor de director al SMTT unui tânăr de 30 și un pic de ani, cu experiență în alte domenii decât transportul public, demonstrează că Fritz n-are nici cea mai mică dorință să pună pe roate Timișoara. Îmi este tot mai clar că după Colterm, STPT este noua societate din subordinea Primăriei Timișoara care se va duce în cap! După cum înțeleg acești oameni să gestioneze orașul, doar mai pot spera ca în 2024 să mai rămână ceva de administrat din Timișoara”, a afirmat Călin Dobra.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Consiliul Local Timișoara a demis Consiliul de Administrație al STPT, la propunerea primarului Dominic Fritz, care a susținut că societatea se află într-o situație dezastruoasă. De asemenea, tot în această săptămână, în urma demisiei lui Ioan Goia de la conducerea Societății Metropolitane de Transport Timișoara, în locul său a fost numit un tânăr de 32 de ani. Este vorba de Flavius Sebastian Ignea, absolvent de Geografie.

 

banner 970 x 250