Stop scumpirilor nejustificate! Călin Dobra face un apel public către Guvern

Creşterea preţurilor la alimentele de bază în această perioadă l-a determinat pe Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, să tragă un semnal de alarmă. Şeful CJT a făcut un apel public către Guvern prin care cere plafonarea preţurilor la alimentele de bază.

Solidaritatea în momente de criză nu constă doar în vorbe. Acest lucru nu este dovedit şi de către unii producători, care profită de context şi urcă preţul alimentelor şi al produselor de dezinfectare într-un mod exagerat. Soluţia este ca Guvernul să plafoneze preţurile, iar Călin Dobra, preşedintele CJT, face un apel public din acest punct de vedere.

Apel public către Guvern | Prețurile alimentelor de bază trebuie plafonate

Nu e momentul pentru speculă. Nu e momentul pentru scumpiri. Nu e momentul să facem profit cu orice preț. E momentul să fim solidari, să avem grijă unii de alții, pentru că doar astfel putem să trecem cu bine peste această perioadă.

După intrarea României în stare de urgență, prețurile au luat-o razna, iar coșul zilnic de cumpărături a devenit tot mai greu de umplut. Condamn, pe această cale, scumpirile exagerate ale alimentelor de bază și goana după profit a vânzătorilor. Specula trebuie oprită și aspru pedepsită!

Fac un apel public către Guvern. Trebuie adoptată o ordonanță de urgență care se plafoneze prețurile produselor de bază, la nivelul mediu din ultimele luni. Stop scumpirilor nejustificate!”, arată Călin Dobra, preşedintele CJT.