Sterilizări gratuite la Reșița! Asociația Dogs Center anunță a doua campanie

beautiful, attentive veterinarian examining ear of weimaraner dog
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Încă o campanie de sterilizare, imediat după cea din acest weekend! Asociația Dogs Center anunță că numărul mare de cereri la campania din 12-13 iulie și ajutorul din partea unei alte organizații au făcut posibilă noua sesiune din 18-19 iulie. Locația este aceeași, Piața Republicii, nr 17, zona Muncitoresc, Reșița.

„Având în vedere numărul mare de cereri pentru sterilizări gratuite, cu ajutorul asociației Hundenothilfe – OWL e.V. mai putem organiza în această lună încă o campanie de sterilizări gratuite! Mulțumim din suflet pentru ajutor și mulțumim tuturor cetățenilor care doresc să-și sterilizeze animalele pentru a opri înmulțirea necontrolată!”, transmite Asociația Dogs Center.

Locul la sterilizare se face pe bază de programare la 0770 608 995 prin SMS în care trebuie să se regăsească numele și numărul de animale așteptate. De exemplu: Pentru sterilizări am 2 câini mascul și femelă, 3 pisici femele, Ana Popescu. Foarte important: animalele nu trebuie hrănite cu 18 ore înainte de sterilizare și vârsta minimă este de 6 luni!

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Cele două campanii sunt dedicate pentru cei care iubesc animalele dar nu își permit să le sterilizeze. La prima, au fost rezervate 200 de locuri pentru câini. Cu ajutorul sterilizării, sunt prevenite tragedii ca abandonul sau pierderea vieții unor cățeluși în fața bolilor, mașinilor sau foametei. Nu este nevoie ca persoanele care fac rezervarea să dețină animalele. Campania le permite celor care doar le îngrijesc dar nu le pot oferi un cămin să le aducă la sterilizat.

campanie sterilizare

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/