Sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Oravița. Cu sprijinul oamenilor cu suflet!

O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din Oravița este programată în următoarele două zile. Doritorii sunt așteptați să facă o programare pentru a beneficia de serviciile puse la dispoziție.

Deja tradiționalele campanii de sterilizare gratuită organizate la Oravița se adresează și pisicilor. La noua sesiune, programată să se desfășoare marți și miercuri, sunt așteptați să ia parte și proprietarii de pisici, după cum anunță reprezentanții Primăriei: „Datorită solicitărilor venite din partea proprietarilor de pisici, la fel ca la campania precedentă, vom steriliza și 15 pisici. Regula va fi: primul venit, primul servit (în cazul pisicilor)”.

Sterilizările se vor desfășura marți și miercuri, între orele 9 și 17, la adăpostul de câini de pe șoseaua de centură a orașului (pe Variantă). Programările se fac la numărul de telefon 0773 843 835.

„Campania de sterilizare este susținută financiar de Susy Utzinger. Mulțumim, pe această cale, SUST și donatorilor care fac posibile aceste activități!”, mai spun reprezentanții Primăriei Oravița.

tmc 640