Stelian Cornea, exclus din PNL Caransebeș! Pentru că a jucat la două capete!

Una dintre măsurile luate în urma alegerilor locale din iunie de către liberalii din Caransebeș a fost excluderea unui membru din filiala locală a PNL. Și asta, după ce conducerea liberală a constatat că Stelian Cornea nu și-a îndeplinit sarcinile pe linie de partid în campania electorală, ba mai mult, acesta ar fi cochetat și cu tabăra adversă.

Stelian Cornea a fost acuzat de trădare, astfel că, în unanimitate, conducerea Biroului Local a decis excluderea acestuia. Cum nu mai face parte din Partidul Național Liberal, Stelian Cornea a fost demis și din funcția de consilier local, chiar la ultima ședință de lucru a vechiului consiliu local, și, de asemenea, a fost eliminat și de pe lista înaintată Biroului Electoral de către liberali pentru noul Consiliu Local, aici unde era încadrat la poziția 8.

Ședința de validare a noilor consilieri va avea loc vineri, 24 iunie. De această dată, Consiliul Local al municipiului Caransebeș va fi reprezentat doar de liberali, cu zece mandate, și de pesediști, cu nouă.