Ştefan Popa Popa’s l-a caricaturizat pe preşedintele Hurduzeu

Silviu Hurduzeu şi maestrul Popa Popa’s, ambii din Caransebeș, au pus la cale o întâlnire de curtoazie odată cu numirea celui dintâi în forul judeţean.

Maestrul Popa’s este obişnuit deja cu Reşiţa unde avea o relaţie apropiată şi îl vizita pe fostul primar Mihai Stepanescu. La Reşiţa a venit şi ieri, însă nu a mai ajuns la primărie, ci la Consiliul Judeţean unde preşedinte a fost ales caransebeşeanul Silviu Hurduzeu. Întâlnirea dintre cei doi a fost una oficială, de tatonare, pentru a face schimb de informaţii şi intenţii şi, cel mai probabil, pentru a cunoaşte programul maestrului Popa’s şi felul în care acesta s-ar putea implica în proiectele şi acţiunilor forului condus de Hurduzeu.

Este onorantă vizita pe care mi-a făcut-o astăzi, 2 august, Ștefan Popa Popa’s, cel mai rapid caricaturist din lume, prilej pentru a afla ultimele noutăți legate de activitatea domniei sale. Maestrul Ștefan Popa Popa’s este originar din Caransebeș și este recunoscut pentru marele său talent, precizia și viteza cu care captează esența unui chip, care i-a adus recunoașterea internațională”, a scris Silviu Hurduzeu pe pagina sa de Facebook.